Fietsenmaker Gaethofs

Weer een blog… over fietsen, fietsers en alles wat daar bijhoort

Daar zijn ze weer, zullen jullie denken… Nog eens een blog. Weeral zo iemand die denkt dat ze interessant is… Ik moet toegeven, ik heb er zelf ook lang over getwijfeld. Heb ik wel genoeg te vertellen om regelmatig (lees: toch minstens 1 per week) iets zinnigs neer te schrijven? En heb ik wel genoeg schrijftalent? … Want het hermalen van bestaande verhalen, dat kan iedereen. Maar effectief iets schrijven dat iemand wil lezen en er dan ook nog eens iets van opsteekt, dat is een heel stuk moeilijker. Niet? Wel, ik beweer niet dat ik dat allemaal kan maar je weet wat ze zeggen: “Wie niet waagt, niet wint”. Dus here we go… Welkom op onze blog over fietsen, fietsers en alles wat daar bijhoort!

Adriën Gaethofs

Maar vooraleer we er echt invliegen, beginnen we toch maar eerst even met een korte introductie. Of om het met de woorden van Paul Jambers te zeggen: “Wie zijn ze, wat doen ze, wat drijft hen?” Die laatste vraag is heel eenvoudig te beantwoorden: de liefde voor de fiets, drijft ons! Klinkt misschien een beetje cheesy, maar wij zijn er echt van overtuigd dat de fiets dé mobiliteitsoplossing van de toekomst is. Met de fiets voel je toch altijd een beetje vrijer, sportiever, milieubewuster, misschien zelfs wat knapper en slimmer … (oké, die laatste twee zijn misschien wat overdreven 🙂 ). Bovendien zijn we er zeker van dat er voor iedereen dé perfecte fiets bestaat. De fiets die jou meer en verder doet rijden… Dat het hier niet om kalverliefde gaat, dat bewijst onze ervaring: al meer dan 35 jaar verkopen en herstellen wij fietsen en alles wat daar bijhoort. De passie voor fietsen is duidelijk besmettelijk want ondertussen draait ook de volgende generatie met veel enthousiasme mee in onze zaak. De laatste jaren is ons team dus serieus verjongd en gegroeid van 3 naar 5 medewerkers. In de loop van deze blog zoomen we zeker en vast nog wat persoonlijker in op elk van onze medewerker. Als voorsmaakje alvast een originele foto uit lang vervlogen tijden van Adriën (ook welk gekend als de patron 😉 ).

Wat mag je verwachten van onze blog? Zoals je wel zal aanvoelen, draait deze blog rond fietsen. Ik hoor je het al denken: wie kan daar nu elke week iets nieuws over vertellen? Uiteraard gaat het verder dan puur alleen over de fiets, ook mobiliteit in het algemeen, fiets(ers)problemen, productrecensies, tips & tricks, nieuwigheden, sportnieuws en zo veel meer zullen hier aan bod komen. We proberen hier geen éénzijdige verhaal van te maken, maar juist een plaats te bieden waar we samen in de discussie kunnen gaan. Dus ik kan jullie alleen maar aanmoedigen om een reactie achter te laten. Laat ons gerust weten wat je van onze blog vindt maar ook de onderwerpen waar je graag wat meer over zou over willen weten. Kortom: shoot!

Delen maar....

Geef een reactie