Koga E-xite

Koga innoveert in 2018

Zeg niet zomaar ‘fiets’ tegen een Koga… elke Koga is een toonbeeld van puur vakmanschap. Koga staat niet enkel garant voor kwaliteit, maar elke fiets uit hun uitgebreide collectie is een streling voor het oog. Innovatie, elegantie en perfectie zijn woorden die ons onmiddellijk te binnenschieten. Vraag maar aan een Koga-rijder… Eens bekeerd tot een Koga, dan ga je nooit meer terug. De nieuwe collectie voor 2018 komt er aan en ziet er veel belovend uit:

LICHTE, SPORTIEVE STADSFIETSEN VAN DE HOOGSTE KWALITEIT

Licht, sportief en luxe afgewerkt tot in de finesses. KOGA staat niet voor niets bekend als dé specialist in stads- en toerfietsen, geschikt voor zowel alledaags als recreatief gebruik. Een KOGA fiets staat garant voor optimaal fietsgenot. De fantastische rijeigenschappen en gedegen kwaliteit maken van elke fietstocht een bijzondere belevenis. De modellen onderscheiden zich door hun eigenzinnige ontwerp met afgewogen kleurstelling en bescheiden branding. Beloond met diverse designprijzen. In 2018 bouwt Koga verder aan de VENYA en F3-reeks. De VENYA blinkt, door zijn rechte zichthouding en hoogwaardige afwerking, uit in comfort en vormgeving. Heb je het liever wat sportiever dan vind je gegarandeerd jouw gading in de F3-lijn.

 • Koga Venya 3.0
 • Koga Venya 7.0
 • Koga F3 6.0
 • "Koga
TREKKINGFIETSEN VAN DE HOOGSTE KWALITEIT VOOR HET PURE AVONTUUR

Fietsavonturiers kiezen voor KOGA en dat is niet voor niets. Een KOGA Trekking fiets staat voor bewezen betrouwbaarheid en een perfecte afwerking. Een fiets voor de echte liefhebber voor wie alleen het beste goed genoeg is. De onderscheidende kwaliteit van de modellen voor de lange afstand fietser zet zich voort in het ontwerp… Toch niet helemaal wat je zoekt? Met KOGA Signature stel je je eigen fiets samen op basis van jouw wensen en behoeften. Je kiest zelf het frame en de onderdelen en je kunt hem zelfs personaliseren met je naam of een tekst. Je kunt binnen het Signature assortiment kiezen uit twee type fietsen: Trekking of Touring. Welke keuze het beste is voor jou hangt af van waar je je fiets voor gaat gebruiken. Jouw fiets wordt met de hand gebouwd door één gecertificeerde monteur in de Koga-fabriek in Heerenveen. Eén persoon bouwt aan één fiets zodat hij zorg en aandacht kan besteden aan zijn product en garant kan staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Je moet geen maanden wachten op jouw fietsen want binnen 4 tot 6 weken staat jouw fiets vertrekkensklaar. Het beste nieuws dat we jou kunnen melden: vanaf maart 2018 breidt het Signature gamma uit en behoren ook elektrische versies van de Worldtraveller tot de mogelijkheid, afgewerkt met Bosch middenmoter en een batterij-inhoud tot 1000 Wh. Naast het standaardmodel, de Worldtraveller-E, kan je deze fiets volledig naar eigen voorkeur aanpassen. Zelfs de nieuwe Rohloff E-14 elektronische versnellingsnaaf behoort tot de mogelijkheden. Kortom jij bepaalt hoe jouw fiets er zal uitzien!

Koga Grandtourer
Koga Worldtraveller
Koga Worldtraveller-E
ACTIEF ONTSPANNEN MET E-BIKES VAN KOGA

KOGA staat voor perfectie tot in de details. Dat geldt ook voor hun E-bikes. KOGA heeft een team van ervaren product ingenieurs en designers die met elkaar één doel voor ogen hebben: het ontwerpen van topkwaliteit fietsen die voldoen aan de wensen van de moderne consument. De basis voor de ontwikkeling is voor alle KOGA fietsen gelijk en bestaat uit een combinatie van sportiviteit, comfort en een exclusief design met een perfecte afwerking. Handgebouwd in Nederland aan de hand van hoge kwaliteitsnormen met continue controle in het eigen testcentrum. De elektrische trapondersteuning van hun E-bikes is gebaseerd op twee verschillende technologieën: ION en Bosch

Ion Technologie, Intelligente techniek

De ION-technologie levert een zeer natuurlijk aanvoelende en geruisloze trapondersteuning. Ontwikkeld in Nederland door specialisten op het gebied van fietstechnologie en elektronica. Het resultaat is een betrouwbaar, veilig en technisch hoogwaardig systeem.

 • Koga E-deluxe
 • Koga E-tour
 • Koga E-special
Bosch Technologie, Betrouwbare techniek

De unieke kenmerken van de Bosch technologie bieden je een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare trapondersteuning voor jouw E-bike. Het Bosch systeem garandeert een gecontroleerde ondersteuning, resulterend in 100% fietsplezier en een optimaal gebruiksgemak.

 • Koga E-nova
 • Koga E-inspire
 • Koga E-Xite N8
 • Koga E-Lement
 • Koga E-Xite S
 • Koga Worldtraveller-E
RACEFIETSEN WAARDOOR JE WILT WINNEN

De ontwikkeling van topkwaliteit racefietsen ligt besloten in Koga’s DNA. De passie voor de wielersport heeft aan de basis gestaan van de oprichting van het bedrijf in 1974, en is tot op de dag van vandaag herkenbaar in de moderne en geavanceerde racecollectie. Ontwikkeld en gebouwd in Nederland, door en voor wielerliefhebbers met aandacht voor detail. Van de Colmaro voor dagelijks gebruik, naar de Kimera voor de rasechte wielrenner, tot de Beachracer en X-over voor de echte fanaten… Voor elke sportieve fietser, is er wel een geschikte Koga racefiets!

Koga Colmaro Sports
Koga Colmaro Allroad
Koga Kimera Premium
Koga Beachracer
PACE- THE VISION OF URBAN MOBILITY
Koga PACE

Begin 2018 zal KOGA komen uitkomen met een uniek platform, gericht op woon-werkverkeer. De geplande modellen, binnen het PACE-concept, zullen uitgerust zijn met een Bosch Performance CX motor of een Shimano Steps E8000 motor. Ook wordt er een Speed-model (tot 45Km/u) voorzien. Uitgangspunt voor PACE is lifestyle en verbinding met design, technologie en mobiliteit. Doelgroep zijn moderne en merkbewuste mensen, die graag dynamisch en sportief onderweg zijn. De prijzen voor deze state-of-the-art modellen zullen variëren tussen €3500 en €6000. Alvast iets om in het oog te houden!

Ben jij ook een KOGA-fan? Welk model heeft jouw hart gestolen? Wil je meer info over een specifiek model, de exacte prijs of leverdata of graag eens proefrit? Bel, mail of schrijf ons!

Delen maar...

Geef een reactie