Pinarello Dogma F10

Ontdek de nieuwe Pinarello-collectie

De nieuwe Pinarello-collectie is opnieuw een toonbeeld van Italiaans design, gecombineerd met een specifieke technische kennis. Zo is de de Dogma F10 6,3 procent lichter en 7 procent stijver dan zijn voorganger de F8. Met de nieuwe Pinarello Dogma F10 heb je een vederlichte bolide tussen jouw benen, ontworpen om de race te winnen. De F10 heeft tevens een technologische inovatie. Dankzij de E-link technologie is het nu mogelijk om de junction box van een elektronische groep in de onderbuis te integreren wat voor een betere aerodynamica zorgt en voor en nog praktischere fiets. Eerst zien en dan geloven? Overtuig nu jezelf en vraag een testrit aan op de nieuwe Pinarello Dogma F10 disc! Wie Pinarello kiest, wil uiteraard geen compromissen sluiten. Daarom stel JIJ je eigen racefiets samen: je kiest het frame, de groepset en de afwerking… En wij bouwen jouw droomfiets op!

167 – Black Lava*
Dogma F10 Black Lava 167
165 – Sideral White
Dogma F10 Sideral White 165
166 – Red Magma
Dogma F10 Red Magma 166
168 – Sulfur Yellow
Dogma F10 Sulfur Yellow 168
1679- Asteroid Red
Dogma F10 Asteroid Red 169
170 – Black on Black*
Dogma F10 BoB 170
905  – Team Sky 2018
Dogma F10 TEam Sky 2018 905

De nieuwe Dogma F10 Disc* combineert de kwaliteiten en karakteristieken van de Dogma F10 met de kracht en de betrouwbaarheid van een schijfremsysteem. Ideaal voor renners die zich wel eens van de berg durven storten. Wil je echt opvallen en uniek zijn, dan ontwerp je toch gewoon je eigen frame via het MyWay Platform van Pinarello. Dankzij de grote keuze in maten, heb je het gevoel dat jouw fiets op maat gemaakt is. 

Ontdek hier de volledige Pinarello-collectie en contacteer ons gerust voor een offerte op maat.

Maak kennis met de Pinarello Nytro

A New Cycling Experience

De nieuwe Nytro is de eerste e-racefiets die een maximaal rijplezier bergafwaarts garandeert en een naadloze en effectieve bergopwaartse ondersteuning biedt. Een echte Pinarello, geïnspireerd op geometrie van de Dogma F10. De combinatie van een high-end carbon frame, het lichtste elektrische systeem op de markt en componenten van de hoogste kwaliteit resulteren in een e-racefiets van slechts 13kg. De typisch asymmetrische geometrie en het platte profiel werd eveneens doorgetrokken voor een perfect stuurbare en ongelooflijk aerodynamische racefiets. Dankzij de 160mm schijven heb je voldoende controle en kan blindelings vertrouwen op jouw nieuwe beste vriend. 

   POWER ON DEMAND

 • GEEN ONDERSTEUNING –  0 W
  Je bent afhankelijk van je eigen kracht, vooral nuttig tijdens vlakke stukken en bergafwaarts
 • BREEZE – tot 125W
  Geniet van het ‘wind mee’-gevoel en spaar je batterij tijdens de rustige stukken
 • RIVER – tot 250W
  Voel de kracht van de motor en laat zien wat je kan.
 • ROCKET – tot 400W
  Maximale kracht om de hoogste bergtoppen vlot te overwinnen

Overtuig je zelf!

Vraag nu een vrijblijvende testrit aan met de Pinarello Dogma F10 Disc

Geef een reactie