Mavaro Neo City 3 uitgeroepen tot e-bike van het jaar!

V AB koos ook dit jaar weer een e-bike van het jaar. Na uitvoerige testen bekroonde de jury, samengesteld uit een professionele vakjury en een consumentenpanel, dit jaar de CANNONDALE MAVARO NEO CITY 1 tot e-bike van het jaar. Volgens de Belgische mobiliteitsvereniging VAB voldoet de Cannondale Mavaro Neo City 1 het meest aan de eisen van de gemiddelde consument. Door de jury vooral geprezen om zijn uitstekende rijeigenschappen. Op het vlak van ondersteuning en soepelheid van de motor, maar ook voor het stuurgedrag en wendbaarheid behaalde hij uitzonderlijk hoge scores.

De Mavaro Neo is één en al vrijheid: de vrijheid om naar buiten te gaan en alles even achter je te laten, de vrijheid om prachtige weekendtoertjes te maken of een ritje naar de winkel, de vrijheid om aan het verkeer te ontsnappen of de wind in je gezicht te voelen… en dat alles zonder enige moeite of inspanning.

Kortom de Mavaro Neo is een comfortabele, geavanceerde en prestatiegerichte e-bike die ontworpen is voor maximaal plezier tijdens vrijetijdsritjes, het doen van boodschappen en woon-werkverkeer. 

Dankzij de Mavaro Neo kom je met plezier in beweging!

Enkele high-lights op een rij:

 • VOLLEDIG VERNIEUWD FRAME
  Gloednieuwe geometrie en wielmaat maximaliseren het comfort en de controle. Dit is de ideale fiets voor de avontuurlijke plezierrijder dankzij volledig geïntegreerde uitrusting zoals specifiek ontwikkelde spatborden en een gemakkelijk toegankelijk accu-vak.
 • ZITPOSITIE GERICHT OP COMFORT
  De nieuwe geometrie zet de rijder in ideale positie voor maximaal comfort en controle. Logische stappen in stack en reach bij opeenvolgende framematen garanderen dat rijders ongeacht hun lichaamslengte kunnen genieten van hetzelfde rijgevoel. 
 • STIJVE FRAMES VOOR GEWELDIG STUURGEDRAG
  Door het oversized aluminium frame behoort het Mavaro NEO-frame tot de stijfste op de markt. Dat zorgt voor een veilige, precieze handling en stabiliteit bij hoge snelheden. Dit rijgedrag is vooral merkbaar bij de lage instapmodellen.
 • AVONTUURLIJKE WIELEN
  27,5 x 2,0″ wielen bieden veel comfort en grip waardoor je soepel over verharde wegen glijdt en vol vertrouwen op ruw en onverhard wegdek kunt scheuren.
 • BOSCH-INTEGRATIE
  Het meest geavanceerde aandrijfsysteem op de markt. De Mavaro NEO 1 is voorzien van het Performance CX Cruise-systeem voor maximale kracht en prestaties. Alle andere Mavaro NEO-modellen zijn uitgerust van het Active Plus-systeem voor een stille en soepele ondersteuning. 

Mavaro Neo

Geef een reactie