F-Si Throwback Framesets

Limited Edition F-SI Hi-MOD throwback framesets

Old meets new met de limited-edition retro F-SI framesets. Vier Cannondale’s rijke racegeschiedenis met dit kleurrijke eerbetoon aan onze eerste dagen van het cross country racen. De ‘Viper Red’ is een knipoog naar het memorable Cannondale Volvo team dat dit jaar zijn 25-jarig jubileum viert en de ‘Team Blue Gloss’ viert dit jaar zijn 20e verjaardag. Graphics geïnspireerd door het raceverleden en technologie gebaseerd op de toekomstige podiaplaatsen. Geproduceerd in zéér beperkte hoeveelheden, dus wees snel en bestel nu jouw frame. Of kies voor een custom-opbouw, hieronder zie je een alvast een mooi voorbeeld van hoe het kan.

F-SI – For those with serious issues

Als je leven draait om het behalen van podiumplaatsen; als je elk aspect tijdens je voorbereiding meet, weegt en analyseert; als jouw definitie van plezier is dat je jezelf binnenstebuiten keert totdat je ogen bloeden en je concurrenten afhaken. Kortom, als je geobsedeerd bent door XC-racing, dan is de gloednieuwe F-SI dé perfecte fiets voor jou. Gebouwd om sneller te klimmen, harder af te dalen en beter te sprinten dan elke andere hardtail op de markt. Dit is serieuze XC-uitmuntendheid voor rijders met serieuze XC-ambities.

5 Belangrijkste kenmerken van het F-SI frame

1. BallisTec Carbon constructie  

Verfijnd ontwerp en nieuwe layup schaaft 70 gram gewicht van het Hi-MOD frame.

2. Taps toelopende balhoofdbuis

De nieuwe Lefty Ocho heeft een standaard 1-1/2″ naar 1-1/8″ taps toelopende stuurbuis. Dus in plaats van de HeadShock balhoofdbuis van het vorige model, heeft de nieuwe F-Si een taps toelopende balhoofdbuis voor meer compatibiliteit en een lager gewicht

3. Integrated Seat Binder

Een wigvormige zadelpenklem in de zitbuis in plaats van een strop om de zadelpen zorgt voor een fraaier uiterlijk en biedt meer doorbuiging van de zadelpen voor een hoger comfort.

4. Verwisselbare inserts voor kabelgeleiding

Met de eenvoudig te monteren inserts voor de interne kabelgeleiding kun je de kabelvoering helemaal inrichten naar je eigen wensen.

5. Speed Release steekassen

Een snellere, eenvoudiger te gebruiken steekas. De as blijft in de naaf zitten voor het sneller wisselen van wielen. Slechts vier slagen draaien om het wiel vast te zetten. Compatibel met elke 148 x 12 mm naaf.

Geef een reactie