Overtuig jezelf met een testrit! Selling, repairing and loving bikes since 1982... 2 winkels in Herk-de-Stad & in Genk Veilig betalen met BANCONTACT & PAYPAL in onze webshop
Menu

Simuleer jouw KBC fietslening

Wij kiezen steeds vaker voor de fiets om ons te verplaatsen, maar wij merken al snel dat vooral de e-bike het ideale vervoersmiddel is om snel, efficiënt en zonder veel gezweet van A naar B te geraken. Nu is de aankoop van een elektrische fiets vaak een stevige aankoop. De gemiddelde aankoopprijs gaat al snel richting €2500,- en dan moet je ook nog de nodige accessoires aankopen om het fietsen net nog wat aangenamer te maken en uiteraard vraagt een fiets ook wel wat onderhoud. De KBC fietslening biedt een oplossing: zo hoef je niet ineens jouw zuurverdiende spaarcenten te plunderen is maar zo spreid je de aankoop over enkele maanden op maat van jouw toekomstige fiets. Je kan een KBC fietslening bovendien afsluiten voor elk type fiets (dus ook voor die knappe racefiets, MTB of praktische bakfiets). Je leent minimaal €500 en betaalt dit bedrag maandelijks terug over een periode van minimaal 1 jaar. Bovendien hoef je zelfs geen KBC-klant te zijn of naar een bankkantoor te gaan, je kan deze lening héél eenvoudig bij ons in de winkel afsluiten.

 

Simuleer hier zelf jouw fietslening

  

Fietsvergoeding

Gebruik je nieuwe fiets voor jouw woon-werkverkeer en je verdient je fiets zo terug. Wist je dat je in aanmerking kan komen voor een belastingvrije fietsvergoeding tot wel 0,24 cent per kilometer. Spreek zeker eens jouw werkgever aan… Opgelet de fietsvergoeding is een gunst die werkgever jou kan toestaan en is zeker geen verplichting.

 

Representatief voorbeeld

voor een lening op afbetaling van 1.500 euro met een looptijd van 24 maanden aan een vast jaarlijks kostenpercentage en vaste actuariële debetrentevoet van 1,09% , betaal je 24 maandelijkse aflossingen van 63,21 euro of in totaal 1.517,01 euro. Tarief geldig vanaf 01/04/2020 voor looptijden tot 60 maanden, voor een lening op afbetaling voor de financiering van een (elektrische) fiets, aangekocht door een particulier.


Ook interessant voor jou?

 
Fietsverzekering
Bescherm jouw nieuwe fiets tegen diefstal en schade, met een omniumverzekering kan je op twee oren slapen en dankzij de pechbijstand fiets je zorgeloos.
Extra garantie
Verleng de huidige fabrieksgarantie (2 jaar) op jouw nieuwe e-bike en geniet tot 5 jaar van zorgeloos fietspleizer. 
Fietslease voor particulieren
Alles wat jij wilt weten! Waarom leasen, wat zijn de voordelen, zou ik niet liever kopen, hoe werkt het Lees er hier alles over. 
Fietslease voor bedrijven
Motiveer en beloon je personeel, help het milieu en geniet zelf van de fiscale voordelen! De bedrijfsfiets is een win-win, zowel voor de werkgever als voor de werknemer. Zie jij een bedrijfsfiets wel zitten, spreek jouw werkgever er zeker eens over aan.