Meer over ons…

Met meer dan 35 jaar ervaring in het verkopenen herstellen van fietsen zijn wij een vast waarde geworden in Herk-de-Stad en omstreken. Ook de volgende generatie staat klaar om ons vakmanschap verder te zetten en de toekomst in te leiden. Kortom een familiebedrijf met een professioneel karakter, wat zorgt voor de ideale combinatie van betrouwbare en professionele service en een familiale, ontspannen sfeer.

Fietsen Gaethofs biedt meer dan 500m² showroom met een ruime keuze aan topmerken. Wij zijn trotse verdeler van o.a. Cannondale, Koga, Flyer, Stromer, Haibike, Tern, I:SY en Victoria. In onze moderne werkplaats staat een team van geschoolde techniekers klaar om uw fiets tot in de puntjes te onderhouden. Alle medewerkers van Fietsen Gaethofs zullen u steeds met raad en daad bijstaan bij de aankoop of herstelling van uw fiets en de nodige toebehoren! Bovendien zijn we er van overtuigd dat je een fiets moet voelen,ervaren en beleven. Enkel dan zal je 100% overtuigd zijn van jouw aankoop. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om een uitgebreide testrit te maken en hebben wij steeds een groot assortiment testfietsen ter beschikking.

Ook voor bedrijven kunnen wij een duidelijke meerwaarde betekenen… Zo kunnen wij een voordelige all-in fietsformule uitwerken, volledig op maat van uw bedrijf. Of het nu gaat om één fiets of 100 fietsen, u profiteert gegarandeerd van de fiscale voordelen. Ook bij het opstellen of herzien van uw (duurzaam) mobiliteitsplan of de zoektocht naar aangepaste fietsinfrastructuur, bieden wij graag een helpend hand.

Groot assortiment fietsen van topmerken

Met meer dan 500m² showroom met de laatste nieuwe fietsen van meer dan 10 topmerken vind je gegarandeerd de perfecte fiets voor jou! Fietsplezier voor het hele gezin en voor elke gelegenheid. Grote keuze aan loopfietsen, kinderfietsen, stadsfietsen, trekkingfietsen, fitness- of sportfietsen, racefietsen, mountainbikes, plooifietsen en minifietsen. Op zoek naar een elektrische fiets? Dan jij bij ons op de juiste plaats! Wij zijn dé e-bike specialist bij uitstek: grote collectie elektrische stadsfietsen, elektrische MTB of racefietsen, speed-pedelecs, elektrische vouw- of minifietsen. Vergroot je fietsplezier door de juiste accessoires. Groot keuze aan fietstassen, fietsgps, fietskleding, fietsendragers,…

Persoonlijk advies & gratis uittesten

Bij de aankoop van jouw nieuwe fiets staat wij klaar om samen met jou op zoek te gaan naar dé perfecte fiets! Wij nemen rustig de tijd om alle opties te overlopen en twijfel je op het einde tussen een aantal modellen dan laat je je toch gewoon overtuigen door een testrit! We hebben steeds een uitgebreide collectie testfietsen ter beschikking die je gerust een hele dag mag uittesten. Zo voel je zelf het verschil aan! We adviseren je graag over de juiste fietspositie en indien nodig stellen wij jouw fiets, aan de hand van een professionele bikefitting, volledig op maat af. Wij streven naar perfectie en willen dat je 100% tevreden naar huis fietst!

Onderhoud & herstelling in eigen werkhuis

In onze moderne werkplaats staat een team van geschoolde techniekers klaar om uw fiets tot in de puntjes te onderhouden en te herstellen. Ze doen niets liever dan een fiets volledig van A tot Z op te bouwen en eventueel te voorzien van een ingebouwde motor en batterij. Tijdens het onderhoud kan u rustig wachten en genieten van een heerlijk tasje koffie of u kan kiezen voor een vervangfiets als de herstelling wat langer duurt. Daarnaast organiseren wij regelmatig praktische workshops en demo’s zodat u ook zelf aan de slag kan. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in:

  • Onderhoud en herstellen van elektrische fietsen
  • Lefty-service en onderhoud van verende voorvorken
  • Plaatsen van VIVAX ASSIST systeem en andere elektrische ombouwsystemen
  • Professioneel poetsen van fietsen (inclusief ketting en tandwielen)

Wij geven je graag een kleine tip mee: maak een afspraak voor jouw herstelling of onderhoud, dan zit je niet te lang zonder fiets.

Zorgeloos fietsen…

Laat een lekke band je fietstocht niet verknallen. Dankzij de fietsbijstandformule rij je zorgeloos rond en kan je op elke moment beroep op de pechverhelpingsdienst. Zij zorgen er voor dat je op weer vrolijk verder kan fietsen. Onze fietsverzekeringen vrijwaren je van diefstal en/of schade. Neem hier een kijkje voor meer info of een snelle prijsberekening.